Installer WordPress og andre CMS med et enkelt klik (1-click)

Her er en Videoguide til at installerer WordPress med et webhotel fra DanDomain.

Denne vejledning virker hvis du bruger vores webhoteller med den 1-click installerings funktions vores webhoteller har.  Der kan du installere OpenSource programmer med få klik som fx: WordPress, Drupal, Joomla, phpBB og SMF.

• Forudsætning for at kunne bruge 1-click installationen, er et webhotel af “Starter”, “Standart” eller “Premium”.
  • Når du installerer via 1-click, vil det automatisk blive opdateret.

1 – Log ind i dit kundecenteret via vores hjemmeside

2 – Tryk på det ønskede produkt, typisk et af vores Linux Webhoteller

3 – Når du er inde under webhotellet vælger du “1-click installation”

4  – Under oversigten af systemer du kan installere på dit webhotel (eks vist her wordpress)

5 – Så skal du igennem opsætningen af WordPress

• Domæne, vil være dit domænenavn som WordPress skal køre med.
    • Tabelpæfiks, vil være hvordan WordPress bliver sat op i databasen på webhotellet (standart er wp_ )
    • Midlertidig URL vil være hvis sitet ikke skal gå online, med det samme, så vil det kunne tilgås på en Midlertidig sti, ind til du vil være klar
    • Bruger opsætning,
      – Brugernavn vil være email adressen på dig som udvikler
      – Adgangskode er den der skal bruges når du logger ind i WordPress administrationen
    • Bemærk: Hvis du ønsker at rydde hotellet for indhold og starte forfra, så kan du markere at du er indforstået med indholdet ryddes hvis det er.
      Har du noget, der skal gemmes, skal du selv sørge for at tage backup af filer eller database inden du installere på den måde.

5 – Når 1-click installationen er færdig, vil du blive sendt retur til oversigten på dit webotel.

Dit OpenSource program er nu installeret og klar til brug.
For at logge ind i administrationen, skal du indsætte en af følgende adresser, efter dit domæne.
Eksempelvis http://www.domæne.dk/wp-admin

• WordPress – /wp-admin
    • Drupal – /user
    • Joomla – /administrator

6 – Dit OpenSource program er nu installeret og klar til brug.