Kom godt igang med WordPress

I denne guide gennemgåes installationen af WordPress, på dit Dandomain webhotel.

Til at starte med skal database oplysningerne findes, hvilket gøres ved at logge ind på kundecenteret på:

https://kundecenter.dandomain.dk/login.aspx?

Her vælges fanebladet Produkter og der efter Webhotel eller Webløsning og klik så Produkt oplysninger

Her vil database og FTP oplysningerne være anført, som på nedenstående billede:

Database - FTP

Når database oplysningerne kendes, kan installationen startes, ved at følge nedestående sti fra kundecenteret:

Vælg fanebladet Produkter og klik på Installér gratis programmer.

Installér

Så vælges det ønskede program, fx WordPress, dansk version, og herefter trykkes på installér:

Vælge WP

Installationen påbegyndes ved at trykke næste, og vælge at indholdet på webhotellet eller webløsningen må slettes.

Efter en kort installation, kan man forsætte til WordPress:

Gå til

Her indtastes de database oplysninger, fra kundecentret. Databasenavn, brugernavn og adgangskode skal indtastes, de resterende 2 felter Database Host og Tabelpræfiks springes over:

Database

Når oplysningerne er indtaste vælges “send” knappen og installationen kan startes på næste side.

WordPress skal nu have registeret dig som bruger, hvor der skal indtastes hjemmesidensnavn og samt en mail adresse og password på webmasteren. Det er vigtigt at bemærke at Dandomain ikke vil være bekendte med disse oplysninger, hvorfor vi ikke kan hjælpe med at referere en ny adgangskode, hvis dette skulle være et behov fremtidigt.

Herefter kan installationen forsættes:

Informationer

Så er installationen udført, og der er nu klar til at logge ind på WordPress løsningen:

Succes

Rigtig god arbejdslyst.