Kan man bruge andre Hjemmeside programmer sammen med WebCMS ?

WebCMS er en selvstændig hjemmeside editor, som kan bruges til at designe hjemmesider helt uden brug af andre programmer. Alligevel kan man godt anvende tekst og kode som man har lavet i andre programmer som feks. Frontpage eller Word.

WebCMS understøtter nemlig “copy – paste” fra andre programmer, så man kan godt sætte en side op i eksempelvis Word og så kopiere indholdet af denne side til WebCMS.

På samme måde kan man også lave HTML kode i feks. Frontpage og så kopiere denne kode til WebCMS’s HTML editor.

Man skal dog huske at hvis man har lavet en side der indholder billeder eller grafik, så skal disse filer først uploades via WebCMS’s medie arkiv, og stier til billederne evt. tilrettes.