Hvad er et CMS system ?

Dandomains WebCMS er det man med et fagudtryk kalder et CMS system. CMS er en forkortelse for Content Management System, der frit oversat betyder noget i retning af “Indholds styrings System.

Ideen med et CMS er at man kan arbejde på sin hjemmeside Online igennem sin internet browser. WebCMS benytter sig af et princip man inden for webdesign kalder “WYSIWYG” som står for” What You See Is What You Get”

Man kan se resultatet med det samme når man har lavet en ændring eller tilføjelse til sin side. Det betyder også at man ikke behøver at skrive noget HTML kode, men at man kan arbejde med en grafisk brugerflade der minder meget om brugerfladen i Microsoft Word.