Tekst og overskrifter

Den rette brug af tekst og overskrifter gør dit indhold lettere at læse

Sådan tilføjer du en tekstblok eller overskrift til en af dine sider:

1. Klik på Tilføj indhold
  2. Træk tekstblokken eller overskriften på siden

Overskrifter
1. Hvis du vil redigere i en af dine overskifter på siden kan du gøre det således, før musen henover fx firmanavet og tryk på tandhjulet.

2. Herefter kan du ude til venstre redigere navnet

3. Og når du er færdig så tryk på “Gem”-knappen.

Tekstformatering
For at rette i tekst kan du føre musen henover tekst feltet og trykke på tandhjulet for at redigere tekst feltet og du så fx kan fremhæve den tekst du ønsker, eller lave andre ændringer i din tekst. og når du har rettet det du ønskede tyk på færdig. Husk at publicere dine ændringer oppe til højre når du er færdig.