FTP opsætning af FileZilla

Download og læs mere om FileZilla her: https://filezilla-project.org/

Du kan bruge Filezilla’s “Quickconnect” funktion, ved at sætter:
Server – Brugernavn – Kode
(disse data er i dit kundecenter)

Ellers så kan du bruge “Stedhåndtering” til at gemme din server så du ikke skal bruge “Quickconnect” hele tiden.

1 – Åben FileZilla og klik på “Fil”
Klik nu på “Stedhåndtering…”
(Alternativt kan man benytte genvejstasten “Ctrl + S”

I vinduet “Stedhåndtering”
2 – Klik på “Nyt sted”
– Navngiv din gemte forbindelse.

3 – Under “Generelt”
– Indtast nu din FTP login info:
Vært: ditdomæne.xx eller servernavn (f.eks linux*****.dandomain.dk) eller også IP adressen (xxx.xxx.xxx.xxx)
Port: Standardport til FTP er 21

Vælg i “Logontype:” – Spørg efter adgangskode
Brugernavn: ditdomæne.xx
Adgangskode: adgangskode til din FTP konto

4 – Klik herefter på “Tilslut”

Du er nu klar til at uploade og downloade filer til/fra dit webhotel.