Safari

Fjernsupport klient

Hent og kør fjernsupport klientent her mens du snakker med en af vores supportere

Hent fjernsupport

Sådan gør du

Safari vil føre filen ned på overførselsikonet. Du skal trykke på ikonet og så åbner filen

temp

Safari vil nu spørge dig om du er sikker på at du vil åben filen. Siden du er tryg ved filen du henter fra Dandomain, så trykker du Åbn

temp

Hvis du har installeret et Antivirus program, kan det på dette tidspunkt nu finde på at komme og spørge dig om du har tillid til denne fil. Dette skal du bekræfte.

Remote klient programmet ISL Light Client er nu åbent og du vil blive bedt om at indtaste en kode som du har fået over telefonen, hvorefter du trykker opret forbindelse.