Google Chrome

Fjernsupport klient

Hent og kør fjernsupport klientent her mens du snakker med en af vores supportere

Hent fjernsupport

Sådan starter du programmet efter det er hentet

Google Chrome vil begynde at hente filen. Tryk på overførsels knappen (se baren nederst i dit vindue) , så Chrome åbner filen.

Hvis du har installeret et Antivirus program, kan det på dette tidspunkt nu finde på at komme og spørge dig om du har tillid til denne fil. Dette skal du bekræfte.

Remote klient programmet ISL Light Client er nu åbent og du vil blive bedt om at indtaste en kode som du har fået over telefonen, hvorefter du trykker opret forbindelse.