Firefox

Fjernsupport klient

Hent og kør fjernsupport klientent her mens du snakker med en af vores supportere

Hent fjernsupport

Sådan starter du programmet efter det er hentet

Firefox vil spørge om den skal gemme filen. Du skal vælge “Gem fil” (“Save file” engelsk).

temp

Firefox gemmer nu filen i sit overførsels område. Du skal vælge dette oppe til højre og så bare trykke på filen så den åbner.

temp

Når du forsøger at åbne filen, vil din computer fortælle dig at den ikke kan verificere filen. Men siden du er tryg ved filen du henter fra DanDomain, så trykker du på “kør” (“run” engelsk).

temp

Hvis du har installeret et Antivirus program, kan det på dette tidspunkt nu finde på at komme og spørge dig om du har tillid til denne fil. Dette skal du bekræfte.

Remote klient programmet ISL Light Client er nu åbent og du vil blive bedt om at indtaste en kode som du har fået over telefonen, hvorefter du trykker opret forbindelse.