Internet Explorer

Fjernsupport klient

Hent og kør fjernsupport klientent her mens du snakker med en af vores supportere

Hent fjernsupport

Sådan starter du programmet efter det er hentet

Internet Explorer vil spørge dig (i bunden af dit vindue) om lov til køre remote klient filen. Her skal du vælge Run (engelsk) eller Kør (Dansk)

Download bar IE

Herefter vil Internet Explorer forsøge at verificere filen. Det kan den ikke, men siden du er tryg ved filen du henter fra DanDomain, så trykker du igen Run (engelsk) eller Kør (Dansk)

temp

Hvis din Internet Explorer har slået noget der hedder SmartScreen Filter til, vil du nu blive mødt med denne skærm, hvor du skal trykke på ”flere indstillinger” (med rødt herunder)

temp

Flere indstillinger vil nu give dig muligheden ”Kør alligevel”, som du skal trykke på.

temp

Hvis du har installeret et Antivirus program, kan det på dette tidspunkt nu finde på at komme og spørge dig om du har tillid til denne fil. Dette skal du bekræfte.

Remote klient programmet ISL Light Client er nu åbent og du vil blive bedt om at indtaste en kode som du har fået over telefonen, hvorefter du trykker opret forbindelse.