Start din Google Analytics konto og forbind med din DanDomain Webshop

Analytics er et gratis statistik værktøj fra google.
Alle kan bruge det, og eneste krav er at man ejer domænet som man ønsker at spore trafik på.
I DanDomain Webshop er det integreret som standard, og man skal kun indsætte sit analytics brugernummer for at overføre data.

I nedenstående guide forklares det hvordan man starter sin Analytics konto, og hvordan man indsætter sit Analytics brugernummer på webshoppen.

Tryk her for at gå til guiden på vores blog

analytics-preview