ShopFAQ – En liste af ofte stillede shop spørgsmål

Vores supportmedarbejdere har udformet en liste af spørgsmål der kunne være værd at have på plads, når man starter en Webshop

Hvor ændres logoet (eButikken)?

Logoet kan ændres i shoppens Design -> Skins -> Rediger skin -> “Logo”

Hvordan fjernes betalingsikonerne og Dandomain-logoet i Clean-skinnet?

Billederne er indsat i layoutkoden i Design -> Skins -> Rediger skin -> “Layoutkode” og kan findes på linjerne 50 og 58.
Ønskes billederne fjernet kan linjerne slettes. Alternativt kan billedstierne redigeres, så andre billeder vises.

Hvor findes teksten fra ordrebekræftelsen som udskrives i kundens e-mail?

Teksten findes i Design -> Tekster/Knapper -> Bestil step 4 (Ordrebekræftelse) -> “Tekst Ordrebekræftelse tekst stor”

Hvordan aktiveres et nyt skin?

Skins aktiveres ved at vælge det skin der ønskes aktivt i Indstillinger -> Site -> Rediger site -> “Skin”

Hvorfor hopper varelisten (billedstørrelser)?

En vareliste kommer til at “hoppe” eller se ujævn ud, hvis produktbillederne som udgangspunkt har forskellige højder.
Et typisk eksempel er at det ene produktbillede er kvadratisk mens det andet produktbillede er rektangulært.
Du bør før upload af billeder til mediearkivet sikre at alle billeder har samme forhold mellem højde og bredde.
Forholdet mellem højde og bredde sikres i et billedredigeringsprogram.

Hvordan fungerer tilbud og rabatter?

For at sætte et produkt på tilbud skal det have en periode og tilbudspris.
Dette kan gøres på det enkelte produkt eller for hele produktgrupper via Produkter->Tilbud.

Læs her om Tilbud

Der er former for rabat i shoppen. Den mest hyppigt efterspurgte er rabatkoden, der gør det muligt at indløse koder for at få rabat.

Læs her mere om Salgsrabatter

Hvordan kan shoppen tage imod Dankort?

Det kræver en forretnings aftale med NETS og ShopApp’en Dandomain Betalingssystem.

Læs artiklen “NETS i shoppen – sådan”

Er der en gavekort-funktion?

Ja. Det er muligt at aktivere gavekort-funktionen i shoppen i Indstillinger->Moduler->Gavekort
Det er anbefalelsesværdigt at læse omkring gavekort-funktionen i shophjælpen, før funktionen aktiveres:

I shophjælpen findes infomation om Gavekorts funktionen

Hvordan laves varianter med forskellig pris?

Ønskes varianter med forskellig pris er det nødvendigt at bruge avancerede varianter.
Avancerede varianter kan have individuelle produktbilleder, lagerantal og pris.

Læs her om Avancerede varianter

Hvordan virker labeleksport?

Afhængig af om din forsendelsesløsning er Pacsoft eller GLS findes der forskellige måder at behandle labeleksport på.

Læs mere om Pacsoft labeleksport eller GLS labeleksport

Hvorfor er der rød markering udfor ordren?

En ordre markeres med rødt og overstreges hvis kunden ikke får vist sidste side i ordreforløbet (order4.html). Årsagen kan være alt fra at kunden manuelt har afbrudt købet til at der er sket en fejl under afvikling af siden. Shoppen ved ikke hvad der specifikt er sket, kun at kunden aldrig vendte retur til shoppen efter betalings steppet. Så det er op til dig at undersøge det nærmere.

Fordi en ordre er markeret med rødt betyder det ikke nødvendigvis at betalingen ikke er gennemført. Det vil derfor være nødvendigt manuelt at tjekke betaling i dit betalingssystem, hvad enten det er DanDomains betalingssystem eller et eksternt system, som f.eks. Paypal.

Hvis du kan se at betaling ER gennemført, kan den røde markering fjernes ved at markere ordren som “Gennemført”. Dette gøres inde på ordren, hvor der skal trykkes på “Gennemført”-symbolet, der findes ved siden af ordrenummeret. Bemærk at det først er ved denne manuelle gennemførsel at der bliver sendt ordrebekræftelse til kunden.

Hvis betaling ikke er gået igennem, så er det op til dig at vælge om du vil smide ordren i afviste eller om du vil kontakte kunden, for at høre om denne stadig ønsker ordren. Hvis du bruger DanDomains betalingssystem til dette kan du med fordel sætte en skabelon op til at sende et nyt betalingslink til kunden. Dette kan du læse mere om her: Betalingsstatus og hævning