Backuptyper

Der findes, nok ikke overraskende, en del forskellige Backup Typer. Typerne vil kort blive gennemgået nedenfor:

• File Backup

Denne type backup er den mest normale og omhandler udelukkende flade filer, såsom tekst dokumenter, billeder og andre vigtige filer.

• Lotus Domino Server Backup
  • Lotus Notes Client Backup
  • MS Exchanger Server Backup
  • MS Exchange Mail Level Backup

Ønsker du at tage backup af indholdet i specifikke Mailboxe på din Exchange server, skal du benytte denne type backup.
BEMÆRK!: Det kræver at du tilkøber licenser á 10,- stk./md. (ex. moms) – ellers vil det ikke være muligt.

• MS SQL Server Backup
  • MySQL Server Backup
  • Oracle Database Server Backup
  • System State Backup
  • Shadows Protect System Backup
  • MS Windows System Backup