Hvor finder jeg mine koder?

Tilgang til login oplysninger (FTP, SQL, Email, Webshop eller andet)

Login oplysninger til alle DanDomain produkter vil være at finde på kundecenter.dandomain.dk.
Har du glemt kodeordet til kundecentret kan du få det gensendt ved at trykke glemt password.

Klik på den, på nedenstående screenshot, markerede rubrik og klik på det valgte produkt du ønsker at se koderne til.

Lad den tænke lidt indtil den har fremfundet dine oplysninger.

Ovenstående procedure gælder for samtlige produkter ved DanDomain.

Vær dog opmærksom på, at koden til specifikke email kontoen ikke vil fremgå.

Ønsker man at finde koden til en email på et Mailhotel, vil man skulle lave koden om via sin Emailmanager.

Ønsker man at finde koden til en email på en Hosted Exchange løsning, vil koden skulle laves om via sin Hostingmanager

Ønsker man at finde koden til en email på Office365, vil man skulle lave koden om via sin Office365 Portal.

Logins til E-mail manager, Hostingmanager og Offic 365 portalen, vil man kunne finde ud fra ovenstående guide.