Netværksdrev opsætning – Mac OSX

1. Du modtager velkomst e-mail med koder fra DanDomain.
  2. For at tilslutte med Mac OSX skal du stå på skrivebordet og holde cmd/æble/funktionstasten nede og klikke på “K”
  3. Serveradresse skal udfyldes med:
    http://webdav01.hosteddisk.dk/brugernavn
    eller
    https://webdav01.hosteddisk.dk/brugernavn ( Dette er for en krypteret adgang med SSL )
  4. Klik “tilslut”
  5. Feltet brugernavn skal udfyldes med brugernavnet og i feltet adgangskode skrives koden tildelt af DanDomain eller tildelt via adminsystemet. Det er kun muligt at lave din egen kode, hvis du har tilkøbt modulet brugerstyring.
    Du kan se mere om modulet her
  6. Sæt evt. flueben ved “Husk denne adgangskode i min nøglering”. Der kan være tale om at der skal klikkes på OK mere end en gang.
  7. Når du kan se fællesdrevet i din “Finder” er du tilsluttet. Du kan afbryde forbindelsen ved at klikke på “Skub ud” funktionen.