Hvordan får jeg Hosted Disk til at huske login (Windows)

Først skal du åbne kontrolpanelet (højre museklik på start og vælge kontrolpanel) og derunder ”Styring af legitimationsoplysninger
På engelsk “Credential Manager”, søg i søgefeltet øverste højre hjørne, hvis du ikke kan finde ikonet.

Klik herefter på ”Tilføj Windows.legitimationsoplysninger”.
engelsk: Add a Windows credential.

hosteddisk01

Skriv herefter ”webdav01.hosteddisk.dk@SSL” i feltet ”Internet- eller netværksadresse”.

Skriv brugernavn og adgangskode i hver deres respektive felter.
Du finder begge dele på kundecenter.dandomain.dk, efter login, på forsiden under dropdown menuen “Find adgangskoder og oplysninger

hosteddisk02

Dernæst, åben ”Denne Computer” og højreklik på ”Netværk” og vælg ”Tilknyt netværksdrev”.

hosteddisk04

Ved Drev, vælger du hvilket drevbogstav din Hosted disk skal have.

I feltet ”Mappe” skriver du ”\\webdav01.hosteddisk.dk@SSL

Sæt flueben ved ”Opret forbindelse igen ved logon” og sæt flueben i ”Opret forbindelse med andre legitimatilnsoplysninger” og dernæst klik på ”Udfør

hosteddisk05

Nu vil den bede dig om brugernavn og kode. Skriv her brugernavnet med ”\\” foran for at sikre at det ikke er en domænekonto man logger på med.

hosteddisk06

Din Hosted disk vil nu være tilgængelig under ”Denne Computer

hosteddisk07