FTPS på hosteddisk

DanDomain understøtter ikke SFTP på vores servere (Forbindelse over SSH), men derimod FTPS (forbindelse over SSL / TLS), som du finder en guide for herunder:

Når man forbinder ved hjælp af et ftp-program som f.eks. Filezilla, vil programmet automatisk vælge FTPS over en TLS-forbindelse.

ftps01

Informationerne for at logge på finder du i kundecentret under fanen “Produkter” og klikke på “Hosted Disk

ftps02

Klik ind på produktoplysninger, her finder du brugernavn og kodeord samt url.

ftps04

Disse informationer kan du også bruge i Windows når du opretter forbindelse via den indbyggede guide hertil.

ftps06

For at oprette forbindelse som et netværksdrev (webdav), hvor Windows husker koden KLIK HER