Sådan får du en Google AdWords™ værdikupon

Sådan får du en Google AdWords™ værdikupon: (1 kupon pr. kunde)
———————————————————————————–
Du kan bestille din personlige værdikupon i vores kundecenter.

http://kundecenter.dandomain.dk/

Når du er logget ind kan du trykke på google logoet. Nu skal du så indtaste din email adresse, og der vil blive afsendt en kode til dig, og et link til google du skal gå ind på for at komme i gang.

Hos google guides du nu igennem hele registreringsforløbet, og når dette er gennemført skal du under “Konto” i feltet “Salgsfremmende kode” indtaste den tilsendte kode.

Du kan finde mere hjælp til indtastningen af koden (og hele oprettelsen generelt) her:

Hvis du ikke bruger din værdikuponkode, bliver den automatisk fjernet, når
gyldighedsperioden udløber.