Raid og Backup, hvad og hvorfor?

Alle DanDomains servere, er udstyret med Raid systemer. Dette betyder at alle vores servere, har minimum 2 harddiske. En med alt data, og en ekstra med backup af data harddisken. Dvs. går den ene harddisk i stykker, sidder der altid en klar til at tage over. Dette sker helt uden nedbrud eller synlige tegn. Derfor vil Deres server stadig være “Online” også selv om den ene harddisk går i stykker. Samtidig sender vores overvågning straks besked om at den defekte disk skal udskiftes.

Ydermere sikres alle servere med daglig backup. Så selv om en server brænder helt sammen, har DanDomain altid en backup der max er 24 timer gammel. Derved undgår man store tilbage fald i tilfælde af totalt nedbrud. Backup stationerne er placeret på en anden lokation, for optimal sikkerhed.