Opsigelse af abonnement

Ønsker du at opsige et abonnement hos os, er det nødvendigt at du sender opsigelsen på skrift med underskrift, opsiger via kundecentret, eller sender en kontaktformular med din opsigelse via kundecentret.

Formular for opsigelse kan findes her:
http://formular.dandomain.dk

Login i kundecentret kan foretages herfra:
http://kundecenter.dandomain.dk

Når du er logget ind i kundecentret vælger du fanen “Abonnementer” og klikker herefter på det abonnement som du ønsker at opsige.
opsigelse_af_abn01

Hvis du kun ønsker at opsige dele af abonnementet vælger du “Delvis opsigelse” ( eks. hvis man har et tillægs-abonnement til mail i form af mere plads ).
Ønsker du at opsige det hele vælges “Fuld opsigelse”
opsigelse_af_abn02

Vælges “Delvis opsigelse” skal de enkelte produkter markeres ude til højre (produkter der høre sammen vil blive markeret samtidig).
opsigelse_af_abn03

Hernæst skal du blot sætte flueben ved “Jeg erklærer hermed…” og klikke på knappen “Godkend opsigelse”
Vælg gerne årsagen til opsigelse og markering af hvor tilfreds du har været med dit abonnement.
opsigelse_af_abn04

Bemærk – DanDomain opsiger ikke automatisk eksisterende abonnementer, på baggrund af en redelegering væk fra DanDomain. Dette skal altid gøres jf. ovenstående vejledning.