Opret datafeed i Google Merchant Center

Nedenfor findes en skridt-for-skridt vejledning til oprettelse af datafeeds i Google Merchant Center.

Klik på de grå bokse for at få se billeder der viser hvilke felter der skal udfyldes

1. Log ind i Google Merchant Center på www.google.com/merchants
  2. Vælg Feeds i menuen på venstre hånd
    Klik på Feeds
  3. Klik på knappen +Datafeed
    Klik på Datafeed
  4. Vælg målgruppeland (Danmark) og angiv et valgfrit navn til dit feed (f.eks. ”Mit feed”)
    Udfyld Land og Feednavn
  5. Klik fortsæt
  6. Vælg punktet ”Automatisk upload (planlagt hentning)
    Klik på planlagt hentning
  7. Klik fortsæt
  8. Angiv et valgfrit filnavn (f.eks. ”Mit filnavn”) og hvor ofte Google skal opdatere produktfeedet (Dagligt, ugentligt, månedligt) i feltet Frekvens
  9. Indsæt dit produktfeed fra din Webshops Indstillinger -> Shopindstillinger > Tracking og Feeds i feltet Feedwebadresse. Definere denne URL ved at først at skrive en selvgenereret “Google produktfeed nøgle” og gemme.
    Udfyld filnavn og feed
  10. Klik Gem

Du skulle nu have oprettet et feed i dit Google Merchant Center.