Nu da min shop er søgeoptimeret i sig selv, skal jeg så slette mine sitemaps ?

Nej, hvis du har oprettet GoogleSitemapProducts.asp på din Google Sitemap konto, vil denne også virke med det nye layout, og den opdaterede og nye linkstruktur. Denne er den eneste fil du skal bruge på din Google Sitemap konto, resten kan blot fjernes, med mindre du har oprettet egne sitemaps.