Når jeg logger ind i pay.dandomain.dk er der udråbstegn (!) ud for en transaktion?

Dette sker hvis der er handlende på vores betalingsserver fra samme ip-adresse der forsøger at betale online mere end 5 gange med mislykkede forsøg.
Ved 5 indtastninger bliver vedkommende kategoriseret som “Mellem risiko”, og ved 10 indtastninger som “Høj risiko” under “Svindel kontrol” når der trykkes ind på “vis transaktion”.