Når jeg forsøger at logge på får jeg denne fejl: 530 Logon Failure. Quitting.

Fejlen returneres af serveren og betyder at den ikke kan genkende brugernavn og/eller password. Kontroller om de er indtastet korrekt. Du kan finde de korrekte informationer i kundecenteret på dandomain.dk eller få dem tilsendt til din registrerede mailadresse ved at kontakte Dandomain.dk via Tlf. eller mail.

Kundecenteret finder du her: klik her

Hint!.
Hvis du vælger at få fremsendt password til kundecenteret skal du indtaste den e-mail adresse der står registreret hos os. Har du ikke tidligere tilrettet denne, er e-mail adressen den du brugte ved oprettelsen af ordren.

Skal denne ændres kan du fremsende denne formular og vi vil tilrettet kontakt e-mailen snarrest muligt så du kan få fremsendt login oplysninger til kundecenteret. Klik her