Maillist forkert sprogkode

Ser en nyhedsmail besynderlig ud og her forkert tegnsætning kan det være på grund af den ikke har den rigtige sprogkode med.

Laver du en afsendelse via shoppen eller en manuel oprettet afsendelse har den ikke samme kode som ved en guide opret fra Outlook.

Dette kommer ved ved en afsendelse fra Outlook.

Content-Type: text/plain; charset=”iso-8859-1″
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

Dette gør at en mail både kan se korrekt ud og forkert ud alt efter hvor du læser den. Det kan derfor være en fordel at lave guide opret fra Outlook ellers løses problemet ved modtageren at ændre sprogkoden til Western European ISO. Så skulle den se fin ud.

Der arbejdes på at lave et fix i vort system så man ikke får denne fejl. Hotmail er såecielt slem til dette.