Skyline/Elro – Outlook 2011 Mac

Har du Outlook 2011 på en Mac computer, kan du opsætte din Skyline/Elro E-mail adresse via denne guide:

Guiden dækker både tidligere Skyline og Elro kunder. Vær derfor OBS! på, at dér hvor du skal skrive E-mail adressen ind i opsætningen

er det vigtigt at skrive om det er Skyline eller Elromail: Eks.: dinmail@skylinemail.dk eller dinmail@elromail.dk

1) Åbn Outlook 2011 i venstre hjørne og klik derefter på indstillinger

9b307269259647bcb032cf3e1eeb1b63

2) Klik på indstillinger og derefter “konti”

cc781f4e67dc41eab3d5221985f59af4

3) Under “tilføj en konto” klikker du på “Anden mail”

e2514048e4f04d52889ae3ff437f2587

4) Her skal du indtaste diverse informationer som vist på billedet herunder:

(OBS!) Inden du får lov at se det fulde vindue, som vist nedenunder, skal du begynde at indtaste E-mail adressen og Adgangskoden og evt. fjerne fluebenet i “konfigurer automatisk”

a) Under “E-mail-adresse” skriver du den fulde E-mail adresse

b) Under “Adgangskode” indtaster du adgangskoden til E-mail adressen

c) Under “Brugernavn” skriver du igen E-mail adressen

d) Under “type” klikker du på pilerne og vælger POP

e) Under “server til indgående post” skal du skrive: mail.skylinemail.dk

f) Under “server til udgående post” skal du skrive: mail.skylinemail.dk

OBS! Hvis du har Elromail, skal du i punkt e) og f) skrive: mail.elromail.dk

g) Du skal sætte flueben i “Tilsidesæt standard port” og rette portnummeret til 366

h) Nu kan du klikke på knappen “tilføj konto” og afslutte opsætningen af E-mail adressen.

eb9a62abee3f4c1d9bf2846aaee2a72c