Skyline/Elro – Outlook 2010 Windows

1. Start Outlook 2010
  2. Tryk på Filer og derefter Kontoindstillinger
    Outlook2010-1
  3. Klik på Ny…
    Outlook2010-2
  4. Marker Konfigurer serverindstillinger eller yderligere servertyper manuelt og tryk Næste
    Outlook2010-3
  5. Vælg Internet-e-mail og tryk Næste
    Outlook2010-4
  6. Indtast det navn du gerne vil have til at stå som afsendernavn når du sender en mail i Dit navn.
    Dernæst din E-mail-adresse.
    Vælg POP3 i Kontotype.
    Server til indgående post er: mail.skylinemail.dk eller mail.elromail.dk alt efter om din E-mail hedder @skylinemail.dk eller @elromail.dk
    Det samme skal indtastes i Server til udgående post (SMTP)
    Ved Logonoplysninger skal du indtaste din E-mail adresse som Brugernavn samt din Adgangskode.
    Når disse oplysninger er indtastet, skal du vælge Flere Indstillinger
    Outlook2010-5
  7. Vælg fanen Server til udgående post og sæt flueben i Serveren til udgående post (SMTP) kræver godkendelse
  8. Vælg herefter Brug samme indstillinger som på serveren til indgående post
    Outlook2010-6
  9. Vælg fanen Avanceret og skift under Serverens portnumre portnummeret i Server til udgående post (SMTP) til 366 i stedet for 25.
    Outlook2010-7
  10. Klik på OK og tryk på Næste. Outlook vil nu teste om opsætningen er korrekt og herefter er din E-mail opsat.
    Outlook2010-8