Office 365 mailopsætning – Windows Outlook 2010

Har du Office 365 Exchange Online kiosk, skal du bruge “POP3 opsætning”
Har du en anden Office 365 mailløsning, anbefaler vi “Exchange opsætning”

Exchange opsætning

1. Åbn kontrolpanelet
    • Windows 7: Åbn kontrol panelet via Start –> Kontrol panel.
    • Windows 8: Tryk på windows tasten + X –> Kontrol panel.
  2. Åbn funktionen Post (Afhængigt af sprog).
    Brug evt. søgefunktionen, eller sørg for at visningen i kontrol panelet er “listevisning”.
  3. Klik på Vis profiler
  4. Tryk på Tilføj
    • TIP: Hvis du allerede har en aktiv profil som den nye konto skal lægges ind under, skal du trykke på aktive profil, vælge egenskaber, e-mail-konti og så Ny.

5. Indtast et valgfrit navn i feltet “Profilnavn:”, og klik “OK
  6. Udfyld kontooplysninger
    Dit navn: Indtast dit navn
    E-mail-adresse: Indtast din Office 365 e-mail adresse
    Adgangskode: Indtast adgangskoden til din e-mail adresse
    Skriv adgangskoden igen: Bekræft adgangskoden ved at indtaste den igen

• Fortsæt ved at trykke Næste

7. Vent på at Outlook henter indstillingerne til e-mail kontoen gennem autodiscover
  8. Hvis en pop-up kommer frem og spørger om der må konfigureres serverindstillinger, sæt flueben i Spørg mig ikke om dette websted igen og klik Tillad
  9. Din e-mail er nu opsat og klar til brug.
    • Klik på Udfør

10. Luk “Post vinduet” fra punkt nummer 3 ved at klikke “OK
  11. Åbn Outlook for at foretage den første synkronisering.

POP3 opsætning