Office 365 mail opsætning – Outlook 2007

POP3 opsætning

1. Vælg Funktioner og Kontoindstillinger
    0 (1)
  2. Tryk på “Ny”.
    image85
  3. Vælg “Konfigurer serverindstillinger…”
    image87
  4. Vælg “Internet e-mail” og tryk “Næste”
    .image88
  5. Udfyld konto information med dine oplysninger. Se pkt. 6-12 for yderligere hjælp. Gå derefter til pkt. 13.1
  6. I feltet “Dit navn” indtastes dit navn. Dette navn er det der bliver vist når en anden person modtager en E-mail sendt fra dig.
  7. I feltet “E-mail-adresse” indtastes din E-mail adresse.
  8. I “Server til indgående post (POP3)” skal du indtaste mail.deres-navn.dk (mail.domænenavn.dk)
  9. I “Server til udgående post (SMTP) indtastes også mail.deres-navn.dk (mail.domænenavn.dk)
  10. I “Brugernavn” indtastes hele E-mail adressen.
  11. I feltet “Adgangskode” angives passwordet. Dette password er det du valgte, da du oprettede E-mail adressen.
  12. Tryk på “Flere indstillinger…”
  13. Her skal du vælge “Server til udgående post” og sætte flueben, som nedenfor vist.
    2
  14. Under “Avanceret” skal du sætte den udgående server-port til 366.
    3
  15. Tryk “OK” og “Udfør”.
  16. Tryk “Luk”Du er nu klar til at benytte din e-mail adresse i Outlook 2007.