Kom igang med Office 365

DanDomain vil efter din bestilling af Office 365 sende dig en mail om, at dit abonnement er klar til opsætning.

Før dit Office 365 abonnement kan tages i brug, er der et par områder, der skal opsættes

1. Find dine loginoplysninger til Office 365
  2. Opsæt dit domæne til Office 365
  3. Tilføj Office licens
  4. Opret brugere (e-mail adresser)
  5. Opsæt din e-mail adresse i dit program
    eller
    Brug webmailen – outlook.office.com
  6. Installer Office på din computer

Øvrige guides til Office 365

Find dine loginoplysninger

Loginoplysninger til dit Office 365 abonnement kan findes i dit kundecenter

1. Log ind i Dandomain kundecenteret
  2. Under mine produkter Klik på dit Office 365 abonnement
  3. Loginoplysningerne til Office 365 portalen finder du her

Administrer dit Office 365 abonnement

1. Log ind i Office 365 portalen

• Log ind med loginoplysningerne, der findes i kundecenteret.
  2. Herefter kan du administrere opsætningen på dit Office 365 abonnement.
    • Klik på “administration”, for at få adgang til alle funktionerne.

3. Herfra kan du administrere dine tilknyttede produkter.

Flere guides omhandlende Office 365

Guide til oprettelse af E-mail Alias: Klik her

Programopsætningsguides til Office 365 mail: Klik her