Office 365 mail opsætning – Outlook 2007(Engelsk)

1. Vælg Tools og Account Settings
    image69
  2. Tryk på
    image70
  3.  Vælg “Manually configure server…”
    image93
  4. Vælg “Internet E-mail” og tryk “Next”.
    image94
  5. Udfyld konto information med dine oplysninger. Se pkt. 6-12 for yderligere hjælp. Gå derefter til pkt. 13.image95
  6. I feltet “Your Name” indtastes dit navn. Dette navn er det der bliver vist når en anden person modtager en E-mail sendt fra dig.
  7. I feltet “E-mail Address” indtastes din E-mail adresse
  8. I “Incoming mail server” skal du indtaste mail.domæne.dk
    domæne.dk udskiftes med dit eget domænenavn.
    Har du eks. domænet dandomain.dk skrives mail.dandomain.dk
  9. I “Outgoing mail server” indtastes også mail.domæne.dk
    domæne.dk udskiftes med dit eget domænenavn.
    Har du eks. domænet dandomain.dk skrives mail.dandomain.dk
  10. I “User Name” indtastes hele E-mail adressen.
  11. I feltet “Password” angives passwordet. Dette password er det du valgte, da du oprettede E-mail adressen i E-Mail Manageren.
  12. Tryk på “More Settings…”
  13. Her skal du vælge “Outgoing Server” og sætte flueben, som nedenfor vist.
    image96
  14. Under “Advanced” skal du sætte den udgående server-port til 366.
  15. Tryk “OK” og “Finish”.
  16. Tryk “Close”Du er nu klar til at benytte din e-mail adresse i Outlook 2007.