Kan jeg kombinere Office 365 med nuværende Office pakker

Ja. Office 2007 eller nyere versioner spiller sammen med Office 365, men du får den bedste oplevelse med de nyeste versioner. Du kan altså vælge at kombinere din nuværende løsning med en skybaseret løsning i Office 365. Vælger du f.eks. Enterprise E1 får du mobil integration med Exchange Online, helt nye muligheder for effektivt samarbejde med Sharepoint og Lync samt Office Web Apps til en lav månedlig ydelse.