Office 365 Exchange mailopsætning – Windows Outlook 2010

Åbn kontrolpanelet på en af følgende måder alt efter hvilket styresystem du har.

Windows 7: Åbn kontrol panelet via Start –> Kontrol panel.
Windows 8: Tryk på windows tasten + X –> Kontrol panel.

Åbn funktionen Post (Afhængigt af sprog). Brug evt. søgefunktionen, eller sørg for at visningen i kontrol panelet er “listevisning”.

I vinduet “Konfiguration af e-mail” åbnes nu, og her vælges “Vis profiler…

I vinduet der åbnes vælges “Tilføj“…

TIP: Hvis du allerede har en aktiv profil som den nye konto skal lægges ind under, kan du i stedet markere den aktive profil, vælge egenskaber, e-mail-konti og så “Ny“.
Indtast et valgfrit navn i feltet “Profilnavn:”, og klik “OK“:

Udfyld felterne på næste skærmbillede med følgende informationer

Dit navn: Her tastes dit navn

E-mail-adresse: Her tastes den fulde Office 365 E-mail adresse der skal tilknyttes profilen

Adgangskode: Indsæt Adgangskode.

Skriv adgangskoden igen: Bekræft adgangskoden ved at taste den igen

Fortsæt ved at trykke “Næste >”

Afvent at onlinesøgningen (autodiscover) får tildelt de relevante indstillinger fra exchange serveren.

Hvis en pop-up kommer frem og spørger om der må konfigureres serverindstillinger, markeres feltet “Spørg mig ikke om dette websted igen“, hvorefter der klikkes “Tillad

Når de korrekte oplysninger er fundet, kan opsætningen afsluttes ved at trykke “Udfør

Luk “Post vinduet” fra punkt nummer 3 ved at klikke “OK“, og oprettelsen af profilen er nu fuldført, og Outlook 2010 kan startes op for at foretage den første synkronisering.