Overblik: E-mail på Android smartphone eller tablet

Har du en Android smart-phone eller tablet, er der mulighed for at opsætte en E-mail adresse i den mail app., der er indbygget i Android. Der findes mange versioner af Android systemet i både smart-phones og tablets, derfor er det ikke altid det samme “vindue/billede”, du møder i opsætnings fasen. Til gengæld er de “data” du skal indtaste i løbet af opsætningen de samme, afhængig af hvilken type e-mail løsning, du har købt igennem DanDomain.

For at gøre det enkelt for dig, har vi lavet guides, der er tilpasset DanDomains E-mail løsninger.

For at få et indblik på hvilke type E-mailsystemer Dandomain tilbyder kan vi henvise til denne oversigt:

Har du en E-mailløsning hos DanDomain, hvordan kommer du i gang?

Office 365 mail

Har du købt en Office 365 løsning hos DanDomain, kan du blandt andet anvende E-mail både på Android smart-phone eller tablet.

Guiden til opsætning af Office 365 Exchange E-mail på Android smart-phones eller tablet

Hosted Exchange 2010 Basic, Basic+ eller Standard

Hosted Exchange 2010 er et E-mailsystem, der kan sættes op på forskellige måder afhængig af hvilken løsning du har købt. Har man en Hosted Exchange Basic eller Basic+, kan den sættes op som POP3 eller IMAP.

Vi anbefaler IMAP, fordi det giver muligheden for at have en simpel form for synkronisering af E-mails på forskellige enheder (PC, Mac, smart-phones eller tablet)

Synkronisering på IMAP gælder dog ikke kalenderen eller kontakter.

Bruger du Mail App. på din Android smartphone eller tablet til opsætning af E-mail adressen i Hosted Exchange 2010 Standard, her er vores guide:
Guiden til opsætning af Hosted Exchange 2010 Standard på Androids smartphone eller tablets

Bruger du Mail App. på din Android smartphone eller tablet til opsætning af E-mail adressen i Hosted Exchange 2010 Basic eller Basic+, her er vores guide:
Guiden til opsætning af Hosted Exchange 2010 Basic eller Basic + på Android smartphone eller tablets

Mailhotel (POP3)

POP3 er den E-mail type, der som regel er tilknyttet følgende produkter: Mailhotel, Webhotel, Webshop, Edy.

Guiden til opsætning af POP3 E-mail på Android smartphones eller tablets

Profibermail (POP3)

Har du en Profibermail mail, kan du bruge vores guide til opsætning af E-mail adresse på din smartphone eller tablet

Guiden til opsætning af Profibermail E-mail på en Android smartphones eller tablets

Informationerne ift. servernavne og portnumre kan ses her

Skyline/Elro mail (POP3)

Har du en Skyline/Elro mail E-mail, kan du bruge vores guide til opsætning af E-mail adresse på din smartphone eller tablet

Guiden til opsætning af Skyline/Elro mail på en Android smartphones eller tablet

Informationerne ift. servernavne og portnumre kan ses her