Opsæt din e-mail adresse på Mac

Har du en Mac computer, hvor du skal opsætte en e-mail adresse, kan der være flere muligheder at vælge i mellem afhængig af, hvilket mailprogram du bruger.

De mest udbredte programmer til at håndtere e-mail adresser på en MAC computer er f. eks.:

Mac Mail: dette program er indstalleret som standard på alle typer Mac computer, og giver muligheden for at håndtere e-mail adresser, uden at skulle købe et andet e-mail program.

Outlook for Mac 2011: er et e-mail program, som findes i Microsoft Office Pakken eller som “stand-alone” e-mail program. Det er ikke gratis og kræver en gyldig licence for at bruge det.

Microsoft Office 365

Bruger du Microsoft Office 365 og skal oprette din e-mail adresse i Mac Mail, her er vores guide:
Guiden til opsætning af Office 365 e-mail adresse i Mac Mail

Bruger du Microsoft Office 365 og skal oprette din e-mail adresse i Outlook 2011, her er vores guide:
Guiden til opsætning af Office 365 e-mail adresse i Outlook 2011 til Mac computer

Hosted Exchange 2010 (Basic, Basic+ eller Standard)

Hosted Exchange 2010 er et e-mail system, som kan sættes op på forskellige måder afhængig af hvilken version du har købt.

Har du en Hosted Exchange Basic eller Basic+, kan e-mail adressen sættes op enten som POP3 eller IMAP.

Vi anbefaler IMAP, fordi det giver muligheden for at opnå en simpel form for synkronisering af e-mails på flere enheder (PC, MAC, smartphones eller tablet)

Synkronisering på IMAP gælder dog ikke kalenderen eller kontakter.

Afhængig af hvilket e-mail produkt du har købt hos Dandomain, er der flere guides til opsætning af de forskellige e-mail versioner:

Bruger du Mac Mail til opsætning af din Hosted Exchange 2010 Standard e-mail adresse , her er vores guide:
Guiden til opsætning af Hosted Exchange 2010 Standard for Mac Mail

Bruger du Outlook 2011 for Mac til opsætning af din Hosted Exchange Standard e-mail-adresse i her er vores guides:
Guiden til opsætning af Hosted Exchange 2010 Standard for Outlook 2011

Bruger du Mac Mail til opsætning af din Hosted Exchange 2010 Basic eller Basic+, e-mail adresse i her er vores guide:
Guiden til opsætning af Hosted Exchange 2010 Basic eller Basic+ for Mac Mail

Bruger du Outlook 2011 for Mac til opsætning af din Hosted Exchange Basic eller Basic+ e-mail adresse her er vores guides:
Guiden til opsætning af Hosted Exchange 2010 Basic eller Basic+ for Outlook 2011

Mailhotel (POP3 mail)

POP3 er den e-mail adresse, som kan være tilknyttet følgende produkter: Mailhotel, Webhotel, Webshop, Edy. På en Mac computer kan der være forskellige type Mac OSX versioner, og der er tilsvarende forskellige versioner af MAC Mail, som er installeret som standard. Her omtaler vi de mest kendte og henviser til de relative guides.
Guides til opsætning af POP3 mailkonti

Skyline /Elro mail

For tidligere Skyline kunder har vi lavet en guide til opsætning af Skyline e-mail adresse på en Mac computer ved hjælp af Mac Mail eller Outlook 2011.

Bruger du Mac mail til opsætning af Skyline/Elro e-mail adresse, her er vores guide:
Guiden til opsætning af Skyline/Elro e-mail adresse i Mac mail

Bruger du Outlook 2011 til opsætning af Skyline/Elro mail, her er vores guide:
Guiden til opsætning af Skyline/Elro e-mail adresse i Outlook 2011

Profibermail

Har du en Profibermail e-mail adresse kan det sættes op på en Mac computer enten i Mac mail eller Outlook 2011.

Guiderne er baseret på OSX Yosemite, men de indstastede informationer kan bruges også for andre OSX

Bruger du Mac mail til opsætning af Profibermail e-mail adresse, her er vores guide.
Guiden til opsætning af Profibermail e-mail adresse i Mac Mail

Bruger du Mac mail til opsætning af Profibermail e-mail adresse, her er vores guide.
Guiden til opsætning af Profibermail e-mail adresse i Outlook 2011