Hosted Exchange mailopsætning – POP3 Thunderbird

Åben Thunderbird.

Klik på menuen ( De tre små streger oppe til højre )

Klik herefter på “Kontoindstillinger

thunderbird01

Klik her på “Kontohåndtering efterfulgt af “Tilføj mailkonto
thunderbird02
Skriv øverst det navn der skal vises til modtageren af dine mails, din mailadresse og adgangskoden hertil og klik efterfølgende på “Fortsæt” nede i højre hjørne.

thunderbird03

Hvis din mail er en POP3-konto, brug følgende informationer:

Sikre dig der står “POP3” i den lille dropdown-menu ude til venstre.

Indtast “www.outlookmail.dk” i både indgående og udgående server-adresse.

Indtast hhv. 995 og 587 under feltet Port, som vist på billedet herunder.

Vælg i felterne under “SSL” hhv. SSL/TLS og STARTTLS

Underfeltet “Godkendelse” skal vælges Kerberos/GSSAPI, som vist på billedet herunder.

Brugernavn skal indeholde din mailadresse.

Klik til sidst på “Opret konto” nederst til højre.

thunderbird04