Hosted Exchange mailopsætning – Mac Outlook 2011

Denne guide beskriver hvordan du opsætter din Exchange e-mail konto i Outlook 2011 på Mac.

Har du Exchange Standard eller Business, anbefaler vi “Exchange opsætning”.
Har du Exchange Basic eller Basic plus, skal du bruge “IMAP opsætning”.

Exchange opsætning

Fremgangsmåden for at benytte den automatiske opsætninger er som følger:

1. I menuen, tryk på “Funktioner” og dernæst “Konti“:
  2. Klik på ikonet “Exchange-konto“, eller klik på plus ikonet i nederste venstre hjørne og vælg “Exchange…“:
  3. Udfyld kontooplysninger
    E-mail-adresse – Indtast din e-mail adresse
    Metode – Vælg “Brugernavn og adgangskode
    Brugernavn – Indtast din e-mail adresse
    Adgangskode – Indtast adgangskoden til din e-mail adresse

• Sæt flueben i “konfigurer automatisk”
    • Tryk på “Tilføj konto”
  4. Sæt flueben i “Brug altid mit svar for denne server” og klik “Tillad
    Outlook henter indstillingerne fra Exchange serveren (autodiscover)
  5. Kontoen er nu opsat.
    Luk vinduet, hvorefter Outlook foretager den første synkronisering med Exchange serveren:

IMAP opsætning

1. I menuen, tryk på “Funktioner” og dernæst “Konti
  2. Vælg “E-mail-konto” i midten af billedet, eller klik på det lille + og vælg “E-mail“:
  3. Udfyld kontooplysningerne (Felterne “udvides” når email adressen er udfyldt):
    E-mail-adresse – Indtast din e-mail adresse
    Adgangskode – Indtast adgangskoden til din e-mail adresseBrugernavn – Indtast din e-mail adresse
    Type: Vælg IMAP

Server til indgående post
     – Indtast www.outlookmail.dk og skriv 993 for porten
    Server til udgående post – Indtast www.outlookmail.dk og skriv 587 for porten
    Sæt flueben i “Tilsidesæt standardport” og “Brug SSL til at oprette forbindelse” – for både indgående og udgående post.

• Klik på “Tilføj konto

4. Klik på “Flere indstillinger
  5. Ud for Godkendelse, vælg “Brug oplysninger om server til indgående post” og klik “OK
  6. Opsætningen er nu færdig og vinduet kan lukkes.
    Bemærk at der kan gå nogle minutter, inden den første synkronisering foretages.