Hosted Exchange mailopsætning – Mac Mail

Denne guide beskriver hvordan du opsætter din Exchange e-mail konto i Outlook 2013 eller 2016 på Windows.

Har du Exchange Standard eller Business, anbefaler vi “Exchange opsætning”.
Har du Exchange Basic eller Basic plus, skal du bruge “IMAP opsætning”.

Exchange opsætning

Opsætningen af Mac Mail sker ved at bruge Autodiscover, som betyder at Outlook ud fra ganske få oplysninger selv henter alle relevante indstillinger direkte fra serveren. Autodiscover kræver dog at der er sat en speciel “record” op på domænet. Alle nyoprettede exchange konti ved DanDomain vil have denne record, hvis domænet er hosted ved DanDomain.

1. Åbn Mac Mail
  2. I menuen, tryk på “Mail” og dernæst “Tilføj konto
  3. Vælg “Exchange
  4. Indtast dine kontooplysninger
    Navn – Indtast dit navn
    E-mail adresse – Indtast din e-mail adresse
    Adgangskode – Indtast adgangskoden til din e-mail adresse

• Tryk “Log ind”

5. Vælg de programmer, der skal synkroniseres og tryk “OK”
  6. Kontoen er nu opsat og klar til brug.
    Den første synkronisering af de valgte programmer, foretages nu.

IMAP opsætning

Opsætningen af en Exchange Basic konto via IMAP i Mac Mail laves på følgende måde:

1. Åbn Mac Mail
  2. I menuen, tryk på Mail og dernæst Tilføj konto
  3. Vælg “Anden Mail-konto” og tryk fortsæt
  4. Udfyld oplysningerne
    Navn – Indtast dit navn
    E-mailadresse – Indtast din e-mail adresse
    Adgangskode – Indtast adgangskoden til din e-mail adresse
  5. Udfyld kontooplysningerne
    E-mail adresse – Indtast din e-mail adresse
    Adgangskode – Indtast adgangskoden til din e-mail adresse
    Kontotype – Vælg IMAP
    Server til indgående post – Skriv www.outlookmail.dk
    Server til udgående post
    – Skriv www.outlookmail.dk

• Tryk “Log ind

6. Vælg de programmer, der skal synkroniseres og tryk “OK
  7. E-mailen er nu opsat og klar til brug.