Hosted Exchange mailopsætning – Generel opsætningsinformation

Følgende serverinformationer skal bruges til opsætning af din Exchange e-mail.
Informationerne kan bruges i tilfælde af, du ikke finder en specifik opsætningsguide til dit e-mail program.

Exchange opsætning

Indstillingerne herunder benyttes ved en manuel opsætning af Exchange.
Gælder for Exchange Standard og Exchange Business.

Kontotype: Exchange
Brugernavn: Din e-mail adresse (*)
Password: Adgangskoden til e-mail adressen
Server: www.outlookmail.dk
Domain: Skal være tomt
SSL: Skal være aktiveret og benytte port “443

(*) Bemærk: Det kan på visse ældre enheder være nødvendigt at omskrive email adressen i brugernavn. Omskrivelsen foregår ved at erstatte @ med _ og sørge for at der højst indtastes 20 tegn. Er det sidste af de 20 tegn et punktum, erstattes dette også af _ som vist i eksemplerne herunder:

Email adresse med under 20 tegn: test@supporttest.dk
Omskrives til: test_supporttest.dk

Email adresse med over 20 tegn: test@megetlangemailadresse.dk
Omskrives til: test_megetlangemaila

Email adresse hvor 20. tegn er et punktum: test@minmailadresse.dk
Omskrives til: test_minmailadresse_

IMAP opsætning

Brugernavn: Din e-mail adresse
Password: Adgangskoden til e-mail adressen

Indgående mailserver
Kontotype: IMAP
Server til indgående post: www.outlookmail.dk
Port til indgående: 993 med SSL (Anbefalet). Alternativt 143 med eller uden TLS godkendelse

Udgående mailserver
Kontotype: SMTP
Server til udgående post: www.outlookmail.dk
Port til udgående post: 587 med SSL / TLS (Anbefalet). Alternativt port 25 eller 366 med eller uden TLS godkendelse

Serveren til udgående post (SMTP) kræver godkendelse: Ja
Udgående server kræver godkendelse, med samme indstillinger som på serveren til indgående post
Log på med sikker adgangskode: Nej

BEMÆRK: Ikke alle enheder kan sende med SSL. Her kan i stedet benyttes TLS kryptering. Dette gælder feks. flere HTC / Android enheder

POP3 opsætning

Brugernavn: Din e-mail adresse
Password: Adgangskoden til e-mail adressen

Indgående mailserver
Kontotype: POP3
Server til indgående post: www.outlookmail.dk
Port til indgående: 995 med SSL (Anbefalet).

Udgående mailserver
Kontotype: SMTP
Server til udgående post: www.outlookmail.dk
Port til udgående post: 587 med SSL / TLS (Anbefalet). Alternativt port 25 eller 366 med eller uden TLS godkendelse

Serveren til udgående post (SMTP) kræver godkendelse: Ja
Udgående server kræver godkendelse, med samme indstillinger som på serveren til indgående post
Log på med sikker adgangskode: Nej

BEMÆRK: Ikke alle enheder kan sende med SSL. Her kan i stedet benyttes TLS kryptering. Dette gælder feks. flere HTC / Android enheder