Opret mail alias i Hosted Exchange

Det er muligt via Hosting Manageren at oprette alias adresser til en given mailadresse. Det kan f.eks. bruges hvis man har oprettet en adresse med sit navn, men samtidig ønsker at samme adresse også skal modtage mails afsendt til alternative adresser (f.eks. ens initialer). Endvidere skal man oprette alias adresserne hvis man har flere domænenavne knyttet på samme mail løsning, via domænealias.

Alias adresser oprettes via følgende fremgangsmåde:

1. Log ind i Hosting Manageren
  2. Klik “Brugere”:
  3. Vælg den bruger der skal oprettes alias til:
  4. I feltet “E-mail alias” indtastes nu den del af det nye alias der skal stå foran @, hvorefter der klikkes på det grønne plus i højre side for at oprette alias’et:
  5. Det oprettede alias kan nu ses på listen:
  6. Gentag punkt 4 for alle de alias der skal oprettes
  7. Hvis alias’et skal være på et tilknyttet alias domæne, så vælges domænet via drop-down boksen til højre:
  8. Afslut ved at trykke “Gem” i bunden af skærmen:

Man kan om nødvendigt vælge at en af de oprettede alias adresser skal stå som afsender adresse (være primær adressen).