FAQ – Ofte stillede spørgsmål til Hosted Exchange

Mailstørrelse på Hosted Exchange

På Hosted Exchange kan man sende og modtage mails som er op til 50 megabytes (MB) stykket.
Dette er inkl. vedhæftede filer.

Timeout på outlook web access

Logger du ind på webmailen (OWA – Outlook Web App), kan der vælges mellem to forskellige login.

• Offentlig eller delt computer: logger automatisk brugeren af efter 15 min inaktivitet.
  • Privat computer: logger brugeren af efter 24 timers inaktivitet.

Understøttede sprog i Hosted Exchange

Sproget på Outlook Web Access (OWA) styres af sproget for din Internet browser.
Dvs. har du en dansk browser, er sproget i OWA på dansk.

• Dansk
  • Engelsk
  • Fransk
  • Tysk
  • Spansk
  • Italiensk
  • Japansk
  • Koreansk
  • Alm. Kinesisk & Enkelt Kinesisk.

Skulle du have nogle der ikke er på listen, kontakt DanDomain for understøttelse.