Hvad er Hosted Exchange?

Med en Hosted Exchange 2010 løsning kan virksomheder udnytte de mange funktioner, der findes i Exchange server 2010 uden selv, at skulle investere i dyrt serverudstyr og software licenser. Al drift, sikkerhed, backup mm. håndteres af DanDomain. Hosted Exchange 2010 giver virksomheden og medarbejderne en platform, som gør den daglige kommunikation nemmere. Af funktioner kan nævnes: Fuld adgang med Outlook med fælles kalender, adressekartotek og opgaveliste. Derudover, er der tilgang via webmail og mobile enheder (smartphones).

Alle mails gemmes på DanDomains sikre servere – og kan altid tilgås enten via Outlook fra din PC, Outlook webmail via Internettet eller Outlook Mobile Webmail fra en mobil telefon eller PDA. Du kan med andre ord altid få fat i dine mails, uanset hvor du befinder dig