Hosted Exchange mailopsætning – Windows Outlook 2013/2016

Denne guide beskriver hvordan du opsætter din Exchange e-mail konto i Outlook 2013 eller 2016 på Windows.

Har du Exchange Standard eller Business, anbefaler vi “Exchange opsætning”.
Har du Exchange Basic eller Basic plus, skal du bruge “IMAP opsætning”.

Exchange opsætning

1. Åben Outlook
    Outlook Ikon
  2. Tryk på “Filer”

3. Tryk på “Tilføj konto”
  4. Udfyld kontooplysninger og tryk “næste”
    Dit navn – Indtast dit navn
    Mailadresse – Indtast din e-mail adresse
    Adgangskode – Indtast adgangskoden til din e-mail adresse
  5. Sæt flueben i “Spørg mig ikke om dette websted igen” og tryk “Tillad”
  6. Indtast adgangskoden til din e-mail adresse og tryk “OK”
  7. Fjern flueben i “Konfigurer også Outlook Mobile på min telefon” og tryk “Udfør”
  8. Tryk “OK” og genstart Outlook.
  9. Din e-mail er nu opsat og klar til brug.

Fejler opsætningen?

• Kontroller, at din e-mail og adgangskode er indtastet korrekt i trin 5.
    Du kan eventuelt tjekke dine loginoplysninger, ved at logge ind i webmail.

IMAP opsætning

1. Åben Outlook
    Outlook Ikon
  2. Tryk på “Filer”

3. Tryk på “Tilføj konto”
  4. Vælg “Manuel konfiguration eller flere servertyper” og tryk “næste”
  5. Vælg “POP eller IMAP” og tryk “næste”
  6. Udfyld kontooplysningerne

• Brugeroplysninger
        Dit navn – Indtast dit navn
        Mailadresse – Indtast din e-mail adresse
      • Serveroplysninger
        Kontotype – Vælg “IMAP”
        Server til indgående post – Indtast mail.dandomain.dk
        Server til udgående post – Indtast mail.dandomain.dk
      • Logonoplysninger
        Brugernavn – Skriv din email adresse.
        Password – Skriv adgangskoden til din e-mail konto.
        Har du glemt sin kode, se da eventuelt denne guide.
      • Efter ovenstående er udfyldt, tryk “Flere indstillinger”

7. Vælg fanen “Server til udgående post”
    • Sæt flueben i “Serveren til udgående post (SMTP) kræver godkendelse”

8. Vælg fanebladet “Avanceret”
    Server til indgående post (IMAP) – Indtast 993 og vælg “SSL/TLS”
    Server toæ idgëmde åpst (SMTP) – Indtast 587 og vælg “Auto”

• Tryk efterfølgende “OK”

9. Tryk “Næste” for at afslutte opsætningen
    Opsætningen testes nu.
    Hvis alt er opsat korrekt, vil der komme et flueben ud for Log på serveren til indgående post (POP3) og Send testmail.

• Klik på “Luk”
      Herefter vil du kunne sende og modtage e-mails.

Fejler opsætningen?

• Kontroller, at din e-mail og adgangskode er indtastet korrekt i trin 5.
    Du kan eventuelt tjekke dine loginoplysninger, ved at logge ind i webmail.