Hosted Exchange mailopsætning – Mac Outlook 2016

Har du Exchange Standard eller Business, anbefaler vi “Exchange opsætning”.
Har du Exchange Basic eller Basic plus, skal du bruge “IMAP opsætning”.

Exchange opsætning

1. Åben Outlook
  2. I menuen, tryk på “Værktøjer” og “Konti
  3. Tryk på “Tilføj mailkonto
  4. Indtast din e-mail adresse og klik “fortsæt”
  5. Vælg “Exchange
  6. Udfyld kontoindstillinger
    Metode – Vælg “brugernavn og adgangskode”
    Mailadresse – Indtast din e-mail adresse
    Domæne\brugernavn eller mail – indtast din e-mail adresse
    Adgangskode – Indtast din e-mail adresse

• Tryk “Tilføj konto

7. Sæt flueben i “Brug altid mit svar for denne server” og klik “Tillad
    Outlook henter indstillingerne fra Exchange serveren (autodiscover)
  8. Klik “Udført
  9. Kontroller at dit navn er angivet korrekt og luk derefter vinduet.
  10. Din e-mail er nu opsat og klar til brug.

IMAP opsætning

1. Åben Outlook
  2. I menuen, tryk på “Værktøjer” og “Konti
  3. Tryk på “Tilføj mailkonto
  4. Indtast din e-mail adresse og klik “fortsæt”
  5. Vælg “Exchange
  6. Udfyld kontoindstillinger
    Type – Vælg “IMAP
    Mailadresse – Indtast din e-mail adresse
    Brugernavn – Indtast din e-mail adresse
    Adgangskode – Indtast din e-mail adresse
    Server til indgående post – Indtast www.outlookmail.dk og skriv 993 under port.
    Server til udgående post – Indtast www.outlookmail.dk og skriv 587 under port.
    Sikre at der er flueben for begge “Brug SSL til at oprette forbindelse…”

• Tryk “Tilføj konto

7. Klik “Udført
  8. Kontroller at dit navn er angivet korrekt og luk derefter vinduet.
  9. Din e-mail er nu opsat og klar til brug.