Hosted Exchange mailopsætning – IMAP Windows Outlook 2010

Opsætningen af en Exchange light konto via IMAP i Outlook 2010 laves på følgende måde:

1. Åbn kontrol panelet via Start –> Kontrol panel
  2. Åbn funktionen Post / Mail (Afhængigt af sprog). Brug evt. søgefunktionen, eller sørg for at visningen i kontrol panelet er “listevisning”.
  3. Vinduet “Konfiguration af e-mail” åbnes nu (hvis dette ikke sker, hop til punkt 4), og her vælges “Vis profiler…“:
  4. I vinduet der åbnes vælges “Tilføj…“:

TIP: Hvis du allerede har en aktiv profil som den nye konto skal lægges ind under, kan du i stedet markere den aktive profil, vælge egenskaber, e-mail-konti og så “Ny“.
  5. Indtast et valgfrit navn i feltet “Profilnavn:“, og klik “OK“:
  6. Sæt hak i feltet “Konfigurer serverindstillinger eller yderligere servertyper manuelt” og klik “Næste“:
  7. Vælg “Internet-e-mail” og klik “Næste“:
  8. Udfyld næste skærmbillede med følgende oplysninger:
  9. Dit navn: Valgfrit navn på ejeren af email kontoen.
  10. E-mail-adresse: Den komplette email adresse der skal opsættes
  11. Kontotype: Vælg IMAP
  12. Server til indgående post: Her tastes “mail.outlookmail.dk” (uden anførselstegn)
  13. Server til udgående post: Her tastes “mail.outlookmail.dk” (uden anførselstegn)
  14. Brugernavn: Her tastes den komplette email adresse der skal opsættes
  15.  Adgangskode: Indtast det selvvalgte password der er tilknyttet den specifikke mail adresse
  16. Under “Flere indstillinger” vælges fanebladet “Server til udgående post“, og der sættes hak i feltet “Serveren til udgående post (SMTP) kræver godkendelse“, samt feltet “Brug samme indstillinger som på serveren til indgående post“:
  17. Vælg nu fanebladet “Avanceret”, og tilret følgende:
  18. Server til indgående post (IMAP): 993
  19. Brug følgende type krypteret forbindelse: Her vælges “SSL”
  20. Server til udgående post (SMTP): 587Brug følgende type krypteret forbindelse: Her vælges “SSL”
  21. Afslut ved at klikke “OK
  22. Tilbage på det forrige vindue klikkes nu “Næste“, og til slut “Udfør” for at afslutte opsætningen.