Hosted Exchange mailopsætning – IMAP Windows Outlook 2010

Opsætningen af en Exchange light konto via IMAP i Outlook 2010 laves på følgende måde:

1. Åbn kontrolpanelet via Start –> Kontrolpanel
  2. Tryk på “Post” eller “Mail” (Afhængigt af sprog). Brug evt. søgefunktionen, eller sørg for at visningen i kontrol panelet er “listevisning”.
  3. Vinduet “Konfiguration af e-mail” åbnes nu (hvis dette ikke sker, hop til punkt 4).
    Klik på “Vis profiler…
  4. Tryk på “Tilføj…

TIP: Hvis du allerede har en aktiv profil som den nye konto skal lægges ind under, kan du i stedet markere den aktive profil, vælge egenskaber, e-mail-konti og så “Ny“.
  5. Indtast et valgfrit navn i feltet “Profilnavn“, og klik “OK
  6. Sæt flueben i feltet “Konfigurer serverindstillinger eller yderligere servertyper manuelt” og klik “Næste
  7. Vælg “Internet-e-mail” og klik “Næste
  8. Udfyld kontooplysningerne
      • Brugeroplysninger
        Dit navn
        – Indtast dit navn
        E-mail-adresse –  Indtast din e-mail adresse
      • Serveroplysninger
        Kontotype – Vælg IMAP
        Server til indgående post – Indtast www.outlookmail.dk
        Server til udgående post – Indtast www.outlookmail.dk
      • Logonoplysninger
        Brugernavn – Indtast din e-mail adresse
        Adgangskode – Indtast adgangskoden til din e-mail adresse
      • Klik på “Flere indstillinger”

9. Vælg fanebladet “Server til udgående post
    • Sæt flueben i “Serveren til udgående post (SMTP) kræver godkendelse
    • Sæt markering i “Brug samme indstillinger som på serveren til indgående post
  10. Vælg fanebladet “Avanceret”
    Server til indgående post (IMAP)
    – Indtast 993 og vælg “SSL”
    Server til udgående post (SMTP) – Indtast 587 og vælg “Auto”

• Tryk efterfølgende OK

11. Klik på “Næste“, og til slut “Udfør” for at afslutte opsætningen.