Hosted Exchange mailopsætning – IMAP Windows 8 Mail

Har du vores Hosted Exchange Basic eller Basic+ så kan du opsætte den i Windows 8 Mail App.

1. Åbnen dit mail app, kør musen over i højre side, og vælg settings.

He2010-win8

2. Vælg Konti og derefter tilføj en konto.

He2010-win8-1

3. Vælg anden konto

He2010-win8-2

4. Vælg IMAP

He2010-win8-3

5. Indtast din Mailadresse, samt det tilhørende adgangskode.

He2010-win8-4

6. Indgående og Udgående mailserver er: mail.outlookmail.dk

Brugernavn er: Din Email@Dit Domæne.dk (eks. info@dandomain.dk)

Både indgående og udgående porte kræver SSL

Indgående port er: 995

Udgående port er: 587

Husk: at sætte flueben i “Brug samme brugernavn og adgangskode til at sende og modtage mail”.

He2010-win8-5

7.Vælg “Opret forbindelse” og din konto skulle nu være opsat.