Hosted Exchange mailopsætning – IMAP Mac Outlook 2011

Opsætningen af en Exchange konto via IMAP i Outlook for Mac 2011 laves på følgende måde:

1. I menuen, tryk på “Funktioner” og dernæst “Konti
  2. Vælg “E-mail-konto” i midten af billedet, eller klik på det lille + og vælg “E-mail“:
  3. Udfyld kontooplysningerne (Felterne “udvides” når email adressen er udfyldt):
    E-mail-adresse – Indtast din e-mail adresse
    Adgangskode – Indtast adgangskoden til din e-mail adresseBrugernavn – Indtast din e-mail adresse
    Type: Vælg IMAP

Server til indgående post
     – Indtast www.outlookmail.dk og skriv 993 for porten
    Server til udgående post – Indtast www.outlookmail.dk og skriv 587 for porten
    Sæt flueben i “Tilsidesæt standardport” og “Brug SSL til at oprette forbindelse” – for både indgående og udgående post.

• Klik på “Tilføj konto

4. Klik på “Flere indstillinger
  5. Ud for Godkendelse, vælg “Brug oplysninger om server til indgående post” og klik “OK
  6. Opsætningen er nu færdig og vinduet kan lukkes.
    Bemærk at der kan gå nogle minutter, inden den første synkronisering foretages.