Hosted Exchange mailopsætning – IMAP Mac Outlook 2011

Opsætningen af en Exchange konto via IMAP i Outlook for Mac 2011 laves på følgende måde:

1. Vælg i toppen af skærmen “Funktioner” og dernæst “Konti“:
  2. Vælg “E-mail-konto” i midten af billedet, eller klik på det lille + og vælg “E-mail“:
  3. Udfyld næste billede med følgende informationer (Billedet “udvides” så snart email adressen er udfyldt):
  4. E-mail-adresse: Her tastes den fulde email adresse der skal sættes op
  5. Adgangskode: Det selvvalgte password der er valgt til den specifikke mail adresse
  6.  Brugernavn: Den fulde email adresse der skal sættes op
  7.  Type: Vælg IMAP
  8.  Server til indgående post: Tast “mail.outlookmail.dk” (Uden anførselstegn)
  9.  Server til udgående post: Tast “mail.outlookmail.dk” (Uden anførselstegn)Sørg for at de samme felter er markeret som på billedet herunder, og indtast så de 2 portnumre 993 og 587 som det er vist herunder:
  10.  Fortsæt ved at klikke “Tilføj konto
  11. På oversigtsbilledet vælges “Flere indstillinger“:
  12. I feltet “Godkendelse” vælges der “Brug oplysninger om server til indgående post“, hvorefter der afsluttes ved at klikke “OK
  13. Opsætningen er nu færdig, og oversigts billedet kan lukkes ned. Bemærk at der kan gå nogle minutter, inden den første synkronisering foretages.