Hosted Exchange mailopsætning – IMAP Mac mail

Opsætningen af en Exchange light konto via IMAP i Mac Mail laves på følgende måde:

1. Åbn Mac Mail, og vælg i top menuen Mail –> Indstillinger (Hvis der ikke på forhånd er nogen konto sat op i programmet, starter det automatisk ved punkt 3, hvorfor punkt 1 og 2 springes over)
  2. Sørg for at fanebladet “Konti” er valgt i toppen af billedet, og klik derefter “+” nederst til venstre:
  3. Udfyld skærmbilledet med følgende informationer:
  4. Fulde navn: Navnet på den person email adressen tilhører
  5. E-postadresse: Den komplette email adresse der skal oprettes
  6. Adgangskode: Den selvvalgte kode der er tilknyttet den specifikke email adresse

Fortsæt ved at klikke “Fortsæt

7. Mac Mail forsøger nu at hente kontoens indstillinger automatisk. Dette kan tage et par minutter:
  8. Udfyld næste skærmbillede:
  9. Kontotype: Her vælges “IMAP
  10. Beskrivelse: Her tastes et valgfrit navn til kontoen / serveren
  11. Server til indgående post: Her tastes “mail.outlookmail.dk” (Uden anførselstegn)
  12. Brugernavn: Her indtastes den komplette email adresse der skal konfigureres
  13. Adgangskode: Det selvvalgte password der er tilknyttet den specifikke konto
  14. Udfyld næste skærmbillede med følgende informationer:
  15. Beskrivelse: Et vilkårligt navn til den udgående server
  16. Server til udgående post: Her tastes “mail.outlookmail.dk” (Uden anførselstegn)
  17. Sæt hak i feltet “Brug godkendelse
  18. Brugernavn: Her indtastes den komplette email adresse igen
  19. Adgangskode: Det selvvalgte password der er tilknyttet den specifikke konto

Fortsæt ved at klikke “Fortsæt

20. Alle informationer er nu indtastet, og et oversigtsbillede vises. Afslut opsætningen ved at klikke “Opret“: