Apple iOS 11: Opsætning af Exchange på iPhone og iPad

Denne guide hjælper dig med opsætningen af e-mail via IMAP i iOS på iPhone og iPad.

Fra din hjemmeskærm på din iOS enhed går du til Indstillinger. Rul ned til du kommer til Konti & Adgangskoder

Vælg Tilføj Konto – Herefter kommer en liste af muligheder.

Her Vælger du Exchange

2.1 – Udfyld vinduet med dine informationer. Beskrivelse er beskrivelse af kontoen til personligt brug Arbejde f.eks.

Du vil blive spurgt om du vil logge ind på din Exchange Konto.
Umiddelbart skulle det være nok at taste
Dit navn
Din Emailadresse
Kode til Emailadressen

Vil din enhed ikke klare en automatiske opsætning vil den gå til Manuel konfiguration.

Her skal den igen have

Dit navn
Din Emailadresse

Server: www.webexchange.nu

Brugernavn: email@ditdomæne.dk

Kode: Den kode du har oprettet email adressen med.

Din Exchangekonto er nu klar til brug i iOS