Apple iOS 11: Opsætning af Exchange på iPhone og iPad

Denne guide hjælper dig med opsætningen af e-mail via Exchange i iOS på iPhone og iPad.

1.1 – Fra din hjemmeskærm på din iOS enhed går du til Indstillinger. Rul ned til du kommer til Konti & Adgangskoder

1.2 – Vælg Tilføj Konto – Herefter kommer en liste af muligheder.

1.3 – Her Vælger du Exchange

1.4 – Udfyld vinduet med dine informationer. Beskrivelse er beskrivelse af kontoen til personligt brug Arbejde f.eks.

Derefter vil enheden spørge efter din kode, og så kan du trykke på næste.

1.5 – Vil din enhed ikke klare en automatiske opsætning vil den gå til Manuel konfiguration og så vil følgende billede komme frem
Her vælges “Konfigurer manuelt”

1.6 – Nu vil den bede om flere oplysninger til serveren

Din Emailadresse

Server: www.webexchange.nu
Domæne : skal være blank
Brugernavn: email@ditdomæne.dk (din Email adresse)
Kode: Den kode du har oprettet email adressen med.

Din Exchangekonto er nu klar til brug i iOS.