Tilknyt signatur i din webmail

Ønsker du at bruge en signatur i din mail, når du skal sende E-mails ud via din webmail, finder du her en guide til hvordan dette oprettes.

Denne guide er gældende for dig, der har et almindeliget mailhotel (POP3) hos Dandomain og bruger dets tilhørende webmail løsning til at sende mails fra. Sender du mail fra f.eks.Outlook, så styres din mail signatur der.

1: Log ind på webmail.dandomain.dk

2: Tryk på silhuetten i højre hjørne når du er logget ind.

indstillinger

3: Tryk på Indstillinger

indstillinger_1

4: Tryk på Mail og herefter Signatur

indstillinger_mail

Ønsker du at bruge et firmalogo eller et andet billede på din signatur skal dette billede være tilgængeligt online.

Det kan f.eks. være via en public folder i drop-box, onedrive, google drive eller anden form for online billede tjeneste såsom f.eks.

http://imgur.com/

Logoet eller billedet kan du også tage fra din eksisterende hjemmeside hvis du har sådan en.

Når du har lagt billedet online skal du bruge hele billedestien.

I eksemplet her har jeg valgt at tage udgangspunkt i et logo fra DanDomains hjemmeside.

Dandomain

Her højre klikker jeg på logoet og vælger “Kopier billedets webadresse”

Dandomain_web_add

5: Inde i dine indstillinger på din webmail under signatur skal du trykke på billede ikonet i din editering.

signatur

6: Indsæt nu den billedesti du har kopieret ind i feltet URL og tryk på “OK”

indsaet_billede

7: Nu skulle du gerne kunne se billedet i din editering.

logo_signatur

8: Nu mangler signaturen bare at blive tilpasset lidt, med navn, telefonnummer og adresse eller hvad du nu ønsker.

signatur_done