Plads på POP3 e-mail konti

Hvor ser jeg mine ”pladspakker” ?

Det kan du i E-mail manageren. Du finder link til den via Dandomains kundecenter under fanen ”Mine Produkter” eller direkte via www.emailmanager.dk. I Email mangeren, skal du klikke på din mail adresse. Du vil nu få vist dit aktuelle forbrugud af din samlede nye plads.

Hvornår kan jeg se ændringen i E-mail manageren?

Ændringen er aktiv fra du modtager denne meddelelse. Du skal altså ikke vente på vi udfører opgraderingen eller bede aktivt om at få det gjort, det er allerede effektueret.

Hvad med prisen for den plads jeg allerede har i dag?

Opgraderingen koster ikke yderligere i forhold til det du giver i dag.

Skal jeg rette noget i min mail opsætning på min computer eller sker det hele automatisk

Du skal ikke fortage nogle ændring. Det hele sker automatisk.

Kan jeg nu rette min POP konto til IMAP

Nej det kan du desværre ikke. Ønsker du en IMAP konto, skal du benytte dig af vores Hosted Exchange løsning i stedet. Kontakt vores salgs afdeling for at høre nærmer.